Hotelbewertungen Green Canyon

Wetter

35 °C

29 Juli 2010

Adresse
Leider liegt uns die Adresse für Green Canyon noch nicht vor.

Noch kein Top-Foto vorhanden.

Wertung
Bewertung abgeben

Möchten Sie wissen, was anderen halten von Green Canyon in Side - Titreyengöl - Colakli? Auf dieser Seite können Sie Bewertungen zu Green Canyon lesen.
  • Hotelbewertungen (0)
  • Karte
  • Fotos (34)
  • Videos (0)
  • Tipps (0)
Es wurden leider noch keine deutsche Bewertungen für Green Canyon / Side - Titreyengöl - Colakli abgegeben. Sie können aber selbst gerne eine Bewertung hinzufügen.>

Haben Sie diese Sehenswürdigkeit besucht?

Schriftgröße: A   A   A

FR (0)
IT (0)

Wiam Wiam
8.0
10.07.2010 geweldig.echt mooi natuur.de rit duurt ongeveer 2 uur 2n 1/2 uur zwemmen.we hebben voor 40 euro pp geboekt.de eten is echt niets.

Gruppenreise, 2010
Geweldig
Linsy Linsy
9.0
16.05.2010 Wij hebben het geweldig mooi gevonden voor €60 p.p. een hele dag op pad geweest. half uur gezwommen, heelijk/simple maaltijd gekregen en onbeperkt drinken aan boord.

Paar
jan en helene jan en helene
9.0
14.10.2009 Wij zijn op eigen gelegenheid naar de green canyon geweest. Vlak voor de energientrale kon je kaartjes kopen voor 50 eurocent per persoon. Het was fantastisch mooi daar. Voor herhaling vatbaar.

Fieny Geurts Fieny Geurts
6.0
24.09.2009 De omgeving is mooi, maar het aangeboden eten is gewoon en ramp.
Wij werden opgejaagd als een kudde vee.
Het zwemmen is gewoon om de tijd op te vullen en had voor ons niet gehoeven.
Wij zullen deze excusie niet meer maken als we nogmaals naar Side gaan,

Peter & Mary Peter & Mary
8.0
14.08.2009 Wij hadden een auto gehuurd en wilden op eigen gelegenheid de Green Canyon bezoeken. Dat blijkt dus onmogelijk. Je kunt alleen in het restaurant (waar de excursie gasten ook naar toe gaan) een kaartje kopen. Vervelend is dat je dan ook min of meer verplicht wordt om een all-in kaartje te kopen voor de boottrip en het eten in het restaurant daar. Doe je dat niet, dan wordt je afgezet met de prijs voor het bootticket. Verder kun j nergens een bootticket los kopen. Omgeving Green Canyon is echt prachtigg

Freunde
Ron Elsink Ron Elsink
9.0
14.08.2009 Vol verwachting zijn we deze excursie ingegaan en eerlijk gezegd heeft het onze verwachtingen overtroffen. Het is een prachtig stuk natuurgebied waar het heerlijk vertoeven is. De boottrip is erg rustig en je hebt alle gelegenheid van het moois te genieten. Er is een groot verschil tussen de kleine en grote canyon. De zwempartijen waren voor ons een welkome afwisseling bij de hoge temperaturen. Voor personen die moeilijk ter been zijn is het restaurant voor de lunch wel een opgave met zijn vele trappen (diverse zonder leuning). Al met al een te mooie excursie om te laten schieten.

Gruppenreise
Herbert Busch Herbert Busch
9.0
19.07.2009 Goed georganiseerde reis er naartoe (vanaf Side). Het eten was inclusief en prima. De natuur vonden we buitengewoon mooi en de boottrip was zodanig georganiseerd dat je geen ander boten zag die de zelfde route voeren. Daardoor waande je je als deelnemer aan een exclusieve boottocht.

Paar
Wilem en lenie Wilem en lenie
8.0
09.07.2009 Het is indd mooi om een keer te zien, maar voor wat je er voor betaald hebt vind ik het wel duur 46 euro hebben we bij de touroperator betaald, ook viel het eten tegen.Even een adviesje koop de CD niet hij kost een 10 euro en valt erg tegen amateuristische beelden, het is het niet waard.maar dat mag u natuurlijk zelf beslissen.

Annika Annika
8.0
22.04.2009 adembenemend mooi, maar we hadden graag wat meer informatie over het gebied willen krijgen van de schipper.

Familie mit Jugendlichen
A.leissner A.leissner
8.0
20.01.2009 In een woord fantastisch. hele mooie omgeving en die leuk wordt onderbroken door even zwemmen en eten.Lokaal geboekt, scheelt veel geld.Moest 100,00 betalen voor 2 volwassen en 2 kinderen(10-12 jr)Middag had korter gekunt maar het uitzicht vergoed veel.Heb al veel excursies gedaan in Side en omgeving, maar vond deze het mooist.Eten was overigens wel te eten, en er was niets mis mee.

Wertung
29 internationale Bewertungen
Allgemeiner Eindruck

Bewertungen von :
  Alle anzeigen (29)
Paar (14)
Familie (8)
Familie mit Jugendlichen (1)
Freunde (3)
Gruppenreise (2)
alleinreisend (1)

Suchen
Zoover Link für Ihre Website Kopieren Sie den untenstehenden Link

Mehr Gadgets >>

Die besten Unterkünfte in Side - Titreyengöl - Colakli

Umfrage

Welches europäische Land hat die schönsten Inseln?