Al met al een redelijk goed hotel. Kamers goed maar klein. Badkamer en douche schoon en netjes. Waterdruk in de douche prima. De televisie en internet-hotspot moeten absoluut worden verbeterd. Het tv-scherm was kleiner dan het scherm van een laptop (volgens mij kwam de tv uit de jaren 70:-)). Internet op de kamer was ondanks internet-kaart van telecom (4,59 Euro per dag) niet mogelijk. Je moest op de gang zijn om mails te lezen en te surfen. Aangezien we voor een wedstrijd in dit hotel waren, wilden we natuurlijk ook een tv. Maar de wedstrijd konden de dus niet zien. Navraag bij de receptie, of alleen wij zo'n tv hebben (erg goedkoop maar tv geboekt!) 'nee, deze tv staat in elke kamer, we hebben dit al eerder gemerkt maar de verantwoordelijken hebben nog niet gereageerd'! Echter het eten is het beste van het beste. Ontbijt laat niets te wensen over. Voor wie graag laat opstaat, is het alleen een beetje vermoeiend want het ontbijt is tot 10:-) zeer aan te bevelen is het naastgelegen restaurant voor vis. Uitstekende keuken. Super mooie omgeving. Daar waren wij absoluut gelukkig. Heel vriendelijke bediening. Attent en vriendelijk. We zouden zo nog eens terughoren (als de tv's zijn aangepast!)